Dieptereiniging keuken
Rejo Cleaning biedt een totaal oplossing op het gebied van dieptereiniging grootkeukens.
Waarom dieptereiniging?
– Noodzakelijke aanvulling op dagelijks onderhoud
– Wet- en regelgeving t.a.v. brandveiligheid, hygiëne, voedselveiligheid (HACCP)
– Langere levensduur van uw apparatuur
– Lager energieverbruik
– Lagere onderhoudskosten
– Een frisse omgeving werkt plezierig en veilig
Wat is een dieptereiniging?
Hygiëne in uw keuken is van essentieel belang. Een dieptereiniging is een zeer grondige reiniging van professionele keukens en een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks en periodiek uit te voeren keukenhygiëneplan volgens de HACCP-richtlijn.
Bij een dieptereiniging worden de etensresten, vet en vuil op de moeilijk bereikbare plaatsen verwijderd. De koel en vrieskasten, koelmotoren, koelelementen en rubbers worden grondig gereinigd. Tevens wordt de koolaanslag op de verwarmingselementen verwijderd. Elementen die gedemonteerd kunnen worden, worden afzonderlijk gereinigd. Daarnaast worden oude kitlagen (indien nodig) verwijderd en worden nieuwe kitlagen aangebracht.
Periodieke dieptereiniging voorkomt bovendien technische storingen aan apparatuur en verlengt de levensduur. Ook wordt door de grondige reiniging het risico op brand aanzienlijk beperkt.